Søg arbejde ved Dan-Foam ApS

Hold øje med ledige stillingsopslag på Dan-Foams Linkedin

03.06.2021

IT-Supportelev søges

Elevplads i en International koncern

Evt. mulighed for videreuddannelse til datateknikker infrastruktur.

Alsidige opgaver i professionelt IT miljø

Dan-Foam ApS, der er beliggende i Aarup på Fyn, er Tempur Sealy’s danske produktionsselskab. Koncernens hovedsæde ligger i Lexington i USA, hvor også IT-hovedsædet er placeret, men en stor del af koncernens operationelle aktiviteter uden for Nordamerika koordineres fra Danmark.

Den danske IT-afdeling i Aarup består p.t. af 11 personer og har, ud over den daglige support af den lokale enhed med ca. 330 ansatte, en række internationale projekt- og supportopgaver.

Du har mulighed for at få en vigtig rolle i hjertet af IT-afdelingen – support funktionen. Din primære opgave vil være at yde 1. level support til dine danske og internationale kolleger, via personlig kontakt, telefon, TeamViewer og mail.

Afhængig af dine interesser og kvalifikationer kan du også blive involveret i en række af de mange øvrige opgaver, der findes i en IT-afdeling, bl.a. koordinering af opgaver, aktiviteter og mindre projekter.

Infrastrukturen er hovedsagelig Microsoft domineret, fuldt virtualiseret og virksomhedens kritiske applikationer afvikles i eget datacenter. På netværkssiden anvendes Cisco og Palo Alto.

Udpræget servicegen og passion for IT

Du er i gang med din uddannelse som IT supporter og har færdiggjort grundforløb. Du har en stor nysgerrighed, interesse for IT, udpræget servicegen, er passioneret for det du arbejder med og du brænder for at rådgive og hjælpe dine kolleger. Vi forventer at du er fortrolig med Windows operativsystemer og Microsoft Office-pakken på brugerniveau og har mod på at lære mere.

Som person er du udadvendt og imødekommende, og du har mod på at blive inddraget i de mange forskelligartede opgaver, der findes i en IT-afdeling i en international produktionsvirksomhed.

Det er en forudsætning, at du kan begå dig ubesværet på engelsk og dansk i både skrift og tale.

Afprøv dine kræfter i en ambitiøs og velfungerende IT afdeling

Du tilbydes en mulighed for at prøve kræfter med hverdagen som IT supporter i en ambitiøs og velfungerende afdeling med en stor international berøringsflade, hvor personlig og faglig udvikling er et udtalt mål. Samtidig bliver du del af en koncern, der gennem årtier har vist evne til at skabe resultater og vækst.

Er du interesseret?

Send en motiveret ansøgning via ansøgningsformularen ‘Ansøgning til administration‘ på vores hjemmeside. Ansøgningsfrist: 27. juni 2021. Forventet start: 2. august (eller efter aftale).

Søg uopfordret

Uopfordret ansøgning – til produktion

Kunne du tænke dig at være en del af vores produktion, så klik her og send os en uopfordret ansøgning.

Uopfordret ansøgning – til administration

Kunne du tænke dig at være en del af vores administration, så klik her og send os en uopfordret ansøgning.